In de eerste twee bijzondere levensweken van je baby maakt Riafragma een uitgebreide newborn fotoshoot bij je thuis. Dit is het mooiste moment voor een newborn fotoshoot, want als je baby nog maar een paar dagen oud is kan je haar/hem nog in allerlei houdingen leggen zonder dat zij/hij hier hinder van ondervindt. Hoe jonger je baby des te meer hij/zij nog slaapt, hetgeen de foto’s zeker ten goede komt.

Het beste is het om de fotoshoot te plannen vlak na een voeding; je baby is dan tevreden en slaperig.
We spreken een tijdstip "ongeveer" af, waarop je baby tot dan toe gewend is voeding te krijgen. Op het moment dat je baby aan een voeding toe is, bel je ons even en dan komen wij naar jullie toe. Het tijdstip komt dus niet zo precies, een baby laat zich nou eenmaal niet leiden door jouw planning.smiley (5K)
Terwijl jij aan het voeden bent, kunnen wij de "thuisstudio" klaar zetten. Zodra de kamer lekker warm is en je baby er aan toe is beginnen we met de fotoshoot.
Zorg dat er voor jezelf een prettige stoel klaar staat, zodat je rustig "toeschouwer" kunt zijn. Wij nemen een aantal mutsjes, strikjes en kleedjes mee (met name in natuurtinten). Mocht je zelf bepaalde accessoires hebben die je wilt gebruiken, dan is dat natuurlijk van harte welkom!
Klik hier voor enkele voorbeelden van een newborn shoot.

* * TIPS * *
Zorg dat de kamer lekker warm is. Je baby blijft dan goed op temperatuur terwijl hij/zij bloot poseert.
Het is het beste als de baby moe is. Een slapende baby kan rustig in verschillende posities gelegd worden.
Zorg voor een warme kruik om die tijdens de fotoshoot eventueel onder een dekentje te leggen. thuisstudio (61K)